Burnout klachten Egmond of Bergen

Kamp je met burnout klachten en woon je in Egmond of Bergen? Of heb je te maken met stress of burnout symptomen? Dan heb je wat je noemt een ‘geluk bij een ongeluk’! Want in je directe omgeving, in Bakkum, bij Castricum, is Transitium ZeeVELD gevestigd. En hier werd Liber ontwikkeld. Een drie stappen ‘doe-het-zelf’ aanpak van burnout klachten in de breedste zin van het woord. 

Snel resultaa
Liber is een overrompelend effectieve methode. De eerste de beste keer dat je de Liber oefeningen doet, zul je direct al resultaat merken. Je rustiger voelen bijvoorbeeld, of beter slapen.  

Een methode, verschillende ingangen 
Je kunt je op verschillende manieren in Liber bekwamen. Zo kun je er voor kiezen de methode aan te leren tijdens een korter of langer, meer of minder intensief, intern verblijf in ZeeVELD. Maar omdat je niet alleen kampt met burnout klachten maar ook in bijvoorbeeld Egmond of Bergen woont, ligt het eerder voor de hand contact op te nemen voor een aantal op de Liber methode gebaseerde coachingsgesprekken . 

Coachingsgesprekken  
Het karakter van deze gesprekken is in hoge mate instructief. Liber is namelijk een ‘doe-het-zelf methode’ die bestaat uit oefeningen die je zelf, thuis, kunt doen.  

De Liber insteek 
Natuurlijk, een liefdevol en empathisch oor voor waar we mee zitten, is altijd fijn. En soms ook aan de orde. Maar het bijzondere verschijnsel dat de Liber oefeningen je doen ontdekken: de allerbeste toehoorder van je eigen verhaal… ben je zelf. Geen ander is in staat ons beter te begrijpen. Zomin als een ander ons kan doen ontdekken wat voor ons aan de orde is; die volgende stap, die nieuwe weg, dat andere begin.   

Het inzicht dat de Liber oefeningen je brengen – het is vreemd, maar waar: zoals we onszelf tot last kunnen zijn, kunnen we in onszelf ook de mogelijkheid aanboren onszelf tot opluchting te worden. Al wat ervoor nodig is: daadkracht. Toewijding.   

Liber onder de knie krijgen is als een bal leren hooghouden. Alleen oefening baart kunst.  

Burnout klachten Egmond of Bergen?

Instructieve coaching 
Dit gegeven tekent het karakter van de coachingsgesprekken. Natuurlijk komen daarin de feiten van je situatie aan de orde. Maar dan vooral in relatie tot je oefenen. Bovenal krijg je van je gesprekspartner, Liber ontwikkelaar Thomas van Kleef, de ruimte te delen hoe het oefenen je vergaat en om daarmee samenhangende vragen ter sprake te brengen. Op zijn beurt kan Thomas je dan het nodige toelichten of nader uitleggen. 

Stel je een autorijles voor. Jij rijdt, maar de instructeur vertelt je hoe. Zo verlopen ook de Liber coachingsgesprekken.   

Door deze gerichte insteek hoeft een Liber coachingsgesprek niet lang te duren. Een uur is een uitzondering. En doordat je ook nog eens dichtbij woont, in bijvoorbeeld Egmond of Bergen, ligt daarmee de weg om je burnout klachten aan te pakken met meerdere gesprekken per week, helemaal open. 

Afhankelijk van de toewijding waarmee je de oefeningen doet, kan Liber op deze manier relatief snel vruchten gaan afwerpen. Al na een dag of veertien zul je de wereld anders kunnen gaan beleven.  

Burnoutklachten Egmond of Bergen?

Ons geluk ligt in de eigen achtertuin 
Heb je te maken met burnout klachten in Egmond of Bergen? Natuurlijk kun je je heil zoeken ver weg van waar je woont.  Maar denk dan eens aan wat Paulo Coelho vertelt in het mooie boek De Alchemist. Hoe we ons geluk vaak veel te ver van huis zoeken. Om het uiteindelijk te ontdekken in de eigen achtertuin. Vandaar deze pagina: om je met het Liber aanbod van Transitium ZeeVELD bekend te maken. Want zou het niet jammer zijn als je wordt geconfronteerd met burnout klachten, Egmond of Bergen als woonplaats hebt, en dan onbekend zou zijn met een heel effectieve methode die je in je eigen achtertuin kunt aanleren?  

Burnout Klachten Castricum of Limmen? Transitium ZeeVELD: thuis van de Liber methode
Zicht op Transitium ZeeVELD, schitterend gelegen in het Noordhollands Duinreservaat

Top