Liber burnout coaching: word wie je bent

Liber burnout coaching. De ‘anders dan anders’ benadering van een burnout. Een ‘doe-het-zelf’ methode met onmiddellijk resultaat. Laat je burnout achter je en kom dichter bij wie je werkelijk bent. Goodbye stress, hello life!

Burnout coaching als stap tot een nieuw kunstje..
De meeste vormen van burnout coaching zetten er op in je te repareren. Daartoe leer je te minderen, of, denk aan mindfulness, te meerderen. Wat je doet met meer aandacht en rust te doen. Maar in beide gevallen is de inzet: je te repareren. Je aan de praat te krijgen zoals je was, maar dan anders. Zoals een likje verf wonderen doet voor een beschadigde deur.

… of tot de kunst jezelf te zijn. 
Liber burnout coaching graaft dieper. Want Liber zoemt minder in op wat je doet, of hoe, en meer op wie daarbij achter het stuur zit. Wiens wil of intentie veroorzaakt dat je de dingen doet zoals je ze doet? Wie is de ‘ik’ die van geen ophouden weet, altijd alles perfect moet doen en maar zelden ‘nee’ zegt?

Door je burnout zo te benaderen, krijg je de kans om een tijdelijke tegenslag om te zetten in permanente voorspoed. Om van een burnout een ander, completer mens te worden. Een echter mens. Jezelf.

Burnout coaching als bewustwordingsreis
Anders gezegd: de burnout coaching van Liber is een bewustwordingsreis. Deze vraag staat centraal: die ‘ik’ van me, die van alles wil, moet, vindt en voelt, hoe onderbouwd is die eigenlijk? Is wat ‘ik’ wil, inderdaad ‘mijn’ wil? Mijn eigen, authentieke, gezonde, en vrije wil?

Waarom die vragen belangrijk zijn? Je burnout vertelt het je: je lichaam legde het namelijk af tegen je eigen wil. Blijkbaar wilde je iets wat je niet ‘eigen’ was. Raakte je in de ban van een wil die niet echt bij je paste. Maar dan moet niet jij naar de dokter, maar die wil van je! Een opnieuw ijken van je wil is aan de orde. En dat is wat Liber burnout coaching doet.

Gevangen in je eigen houdgreep
Het gevolg: ontnuchterend, bijna beledigend snel, ontdek je wat eraan schort: met een wil die niet je volledige, hele en authentieke wil is, houdt je jezelf in de houdgreep. Geen wonder dat je niet meer vooruit te branden bent.  

Steeds beter kun je nu gaan zien: niets staat het herstel van mijn burnout in de weg, dan ik alleen.

Burnout als uitnodiging

Dwarsliggers rechten de rails
Wat ons tegenzit, kan het beste in ons wakker maken. Daarom kun je een burnout ook zien als uitnodiging om je te bezinnen op je hele leven. Met alles erop en eraan. En dat is wat Liber burnout coaching je leert te doen.

Dezelfde methode…
Maak hier nader kennis met Liber. Lees hoe deze aanpak je op het lijf is geschreven. En ontdek waarom deze methode juist een burnout zo effectief te lijf gaat.

… verschillende ingangen
Lees hier daarna alles over de verschillende manieren waarop je Liber kunt leren beoefenen. Of je nu kiest voor coachingsgesprekken of een driedaagse kennismaking, voor de intensive van een week, of voor de jaartraining, ook voor jou zit er vast en zeker een ingang bij.

Reacties op Liber burnout coaching

“Wat m’n psychologen in twaalf maanden niet bereikten, lukte met Liber binnen twee weken.”

“Waarom heb ik Liber burnout coaching niet eerder ontdekt? Waarom doet niet iedereen dit?”

“Al na de eerste keer oefenen, sliep ik beter”. 

“Ik durf weer beslissingen te nemen en laat ik me niet langer gek maken door tegenslagen”.

“Wat zat ik mezelf in de weg! En wat ben ik blij dat ik nu kan ingrijpen als ik dat weer dreig te doen.”

Transitium ZeeVELD, thuis van Liber burnout coaching, prachtig gelegen in het Noordhollands Duinreservaat

Waar Oost en West elkaar ontmoeten
Breng oosters- en westers wijsheidsdenken bijeen, laat het destilleren, et voila: Liber. Mens essentie. De thuisbasis van dit proces, de monastieke beproefplaats Jan XVII, bewoner en heerder van Transitium ZeeVELD.

Top