Burnout herstel: verblijf

Herstellen of voorkomen van een burnout
De ideale plek om te verblijven voor wie herstelt van een burnout. Of om een burnout te voorkomen. Want misschien zit je er dicht tegenaan en ben je vooral heel, heel erg moe. Boek voor drie of meer etmalen Het Janhuis, een heerlijke duinvilla die deel uitmaakt van Transitium ZeeVELD.

Hervind innerlijke rust en ruimte. Net naar je hoofd ernaar staat blijf je op de bank liggen, onderneem je een wandeling, kijk je televisie of boek je een coachingsgesprek.


Voor wie

Zoals de dingen lopen, lopen ze, maar het helpt als je:

1.Toe bent aan een nieuwe start
Je hebt te kampen met een burnout of zit er tegenaan en bezint je op de vraag: ‘hoe nu verder?’ Je bent toe aan een andere aanpak, een nieuwe start.

2. Voorzichtig wilt kennismaken met Liber
Je hebt kennis genomen van de Liber leerstof, de Liber oefening gedaan en vermoedt dat deze aanpak je verder zou kunnen brengen. Je zou kunnen helpen je burnout achter je te laten, of deze te voorkomen.

3. Leidinggevend in het leven staat
Je bent een stevige persoonlijkheid. Waarschijnlijk heb je een leidinggevende functie, ben je eigen baas of anderszins gewend echte verantwoordelijkheid te dragen. Dit is van belang omdat de Liber methode je veel brengt, maar ook het nodige van je vraagt.


Met wie

Coachingsgesprekken op aanvraag zijn te boeken bij Thomas van Kleef. Hij ontwikkelde de Liber methode.

“Goudhaantje in communicatieland’ noemde De Volkskrant hem ooit. En inderdaad is Van Kleef (1954) zoiets als de vleesgeworden communicatie. Een scherp luisteraar met het charisma je precies bij die les te brengen (of te houden) die voor jou op dat moment aan de orde is.

Gehoord worden
Analytisch, kritisch, empathisch en met een internationale werkachtergrond, schakelt hij moeiteloos tussen hemelse- en straattaal, huis-, tuin- en keukenpraat en issues rond identiteit en globalisering, intimiteit en hilariteit. Wat je ook op het hart ligt, persoonlijk of ook zakelijk, een gesprek met hem is je ten volle gehoord weten.

Zicht en zin
Hierdoor brengt een ontmoeting met Thomas, precies dat te weeg: bevrijding van moeten. En daarmee: zicht en zin. Zicht op nieuwe kansen, zin om ze aan te pakken.

Meer over Thomas van Kleef hier.


Praktische zaken

Het Janhuis
Dé plek voor wie toe is aan ruimte, rust, reflectie, en heel, heel veel natuur. En misschien ook wel aan wat luxe. Want alles is hier even smaakvol als schoon, even nieuw als doordacht. Van espressoapparaat tot afwasmachine, van combimagnetron tot Wifi, het is er en het doet het. En dan die achtertuin: een stap buiten de deur en je staat in het Noordhollands Duinreservaat, een van de grootste onafgebroken natuurgebieden van ons land. Onderaan deze pagina een video die Het Janhuis bij je introduceert.

Drie nachten, van 15:00 – 11:00 uur
Je verblijf omvat minimaal drie of meer nachten en loopt altijd van 15:00 uur op de dag van aankomst, tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Verzorging
Je regelt zelf je natje en droogje. De keuken is van alle gemakken voorzien. En anders vind je op vijf boswandelminuten afstand voor ontbijt, lunch en diner een prima restaurant dat je graag voedt.

Aanmelden
Mail wat beknopte informatie over de aanleiding van je voorgenomen verblijf en je achtergrond, naar info@transitium.org. Geef daarbij ook aan waarom je voor Liber a la Carte kiest.

Kosten
Verblijfkosten: conform seizoensprijs. Indien de kosten een obstakel vormen, of bij een voorgenomen verblijf langer dan drie dagen: neem contact op. We bespreken dan samen de mogelijkheden.
Gesprekskosten: € 125,- per uur ex BTW of naar meerdere/mindere draagkracht. Eerste kennismakingsuur: gratis.

Klik hier voor beschikbaarheid en boeken 

 

 

Top