Liber ~ coach jezelf

Maak kennis met het ‘coach-jezelf’ programma ‘Liber’. Het bewustwordingsprogramma van het huis. Speciaal voor wie, gewild of niet, een overgangsproces doormaakt. Liber helpt je je nieuwe ‘groove’ te vinden door dezelfde drie stappen, steeds beter te leren zetten. Je ontdekt: het leven is geen moetje, maar een minnaar.

Verdiepen met Liber

Als je eigen wil geen wet blijkt

Een mens en zijn wil…Fijn werk, een lieve partner, gezonde kinderen, vroeg met pensioen of juist lang doorgaan: of het nu gaat om zaken van levensbelang of om futiliteiten, de godganse dag zijn we bezig alles zo te organiseren dat het loopt zoals wij het willen.

Wat goed gaat, totdat het fout gaat. Je vrouw overlijdt, je man kiest voor een ander, je verliest een arm, een been, een baan… En krijgt onze wil een oplawaai, volgen direct ook allerlei vervelende gemoedstoestanden.

Je zou zeggen: een mooie aanleiding om die wil van ons eens nader tegen het licht te houden. Maar nee. Zijn de ergste stormen eenmaal gaan liggen, begint vrijwel altijd weer Het Grote Repareren. Om het toch, alsnog, zo krijgen zoals jij het in je hoofd had. En zo niet helemaal, dan toch tenminste een beetje.

Want jouw wil is wet, toch?

Liber helpt je uit die droom.

Maar wel anders dan anders. Want helpen trajecten als Liber je normaal gesproken dat wat jij wilt, ook daadwerkelijk binnen je bereik te brengen, zoals rijscholen je leren autorijden, Liber gaat verder. Want Liber graaft dieper.

Van bevrediging naar bevraging
Niet de bevrediging van je wil is het uitgangspunt, maar de bevraging ervan. Liber leert je de legitimiteit ervan te onderzoeken.

Al doende ga je de relativiteit van wat je allemaal zo hevig wilt, vindt of moet, inzien. Je begint jezelf te herkennen als de schrijver van je eigen drama.

En nu kan dit inzicht gaan dagen: tussen jouw en je geluk, staat niets en niemand dan jij alleen.

Welkom in de mens achter de wens. Welkom in je vrije wil.

Meer over Liber >

Top