ZeeVELD ~ kom tot jezelf

… kom nader tot elkaar of kom dichter bij een gezamenlijk doel, en organiseer je training, retreat, off-site of reünie in ZeeVELD. Met 13 slaapkamers en wel vijf verschillende verblijfruimtes. En wat een ligging! Helemaal vrij, midden in het groen, op loopafstand van zee en strand, en toch ook vlakbij de Randstad.

Verblijven in ZeeVELD

Voor training, off-site, retreat of reunie.
Zeeveld wordt regelmatig geboekt voor trainingen, stilteweken, yoga retreats, satsangs, inspiratiedagen etc. ‘Het huis heeft enorm meegeholpen’ horen we na afloop vaak van trainers en docenten. Door de unieke ligging, de serene sfeer en de aandacht waarmee het is ingericht, maar ook doordat het zoveel verschillende ruimtes heeft. Zoals een sfeervolle kapel van maar liefst 95m². Je kunt deze geheel naar eigen inzicht inrichten.

Ruimte, privacy en heel veel groen
Met een oppervlakte van ruim 400 m2, verdeeld over dertien slaapkamers en vijf verblijfsvertrekken, is dit terecht een drukbezochte locatie. Een duinboerderij uit 1830 met moderne aanbouw, vlakbij de Randstad en toch afgelegen, echt heel erg buiten, op loopafstand van zee en strand. Voor zeven tot 27 personen het ideale onderkomen voor een meerdaags verblijf.

Wat een mogelijkheden, wat een ruimte, wat een groen en wat een rust. Wat is er eigenlijk niet uniek aan dit huis? We zetten de elementen die Zeeveld z’n meerwaarde verlenen graag voor je op een rijtje:

Ruimte
Zoveel vierkante meters, zoveel slaapkamers, zoveel verschillende verblijfruimtes, zo dicht bij zee en strand en zo vrij gelegen, dat biedt geen enkele andere accommodatie.

Ligging
Een stap buiten de deur en je staat in een van de grootste nationale parken van ons land: het Noordhollands Duinreservaat. Al wat je om het huis ziet: bomen en weiland, gras en groen. Pas zo’n 400 meter verderop vind je de dichtstbijzijnde doorgangsweg. Hier bent je er echt even helemaal uit. Eenmaal geparkeerd hoeft de auto hier niet meer van z’n plek te komen.

Privacy
Het hele huis staat exclusief tot jullie beschikking. Als je er verblijft zijn er geen andere gasten of groepen. En doordat het zo’n ruim huis is, kunnen die leden van het gezelschap die daar soms misschien behoefte aan zouden hebben, zich op een rustig plekje terugtrekken. Met de hele groep bij elkaar: het kan hier wel, maar het hoeft hier niet.

Gezelligheid en gemak
Zeeveld is zelfverzorgend. En samen de boel georganiseerd houden verhoogt ook zeker de sfeer en cohesie. De keuken is daartoe van alle gemakken voorzien en heeft een meer dan uitgebreide inventaris. Wil je liever verzorgd worden? We kunnen je verschillende cateraars aanbevelen.

Kapel
In overleg kan ook de kapel van het huis worden gehuurd. Deze sfeervolle ruimte – de oude deel van de boerderij, die nog vrijwel ongerept is – is ongeveer 96m2 groot. Een perfecte plek voor meditatieve doeleinden. Er staat een vleugel en we zetten met liefde ook flipovers, een giga presentatiescherm, of beamer voor je klaar.

Authenticiteit en karakter
Waarden als authenticiteit en karakter zijn lastig hard te maken. En toch zijn het juist dit soort waarden die Zeeveld er bovenuit tillen. De doelstelling van de stichting die het huis beheert, de indeling van het gebouw, de inrichting – niets is hier standaard, voorspelbaar of ‘a la mode’. Niet op de laatste plaats is het deze bijzondere energie die Zeeveld tot zo’n uniek huis maakt. Je zult je er direct thuis voelen.

Voor boeken & meer info ga naar:

ZeeVELD.nl >

Top